Internetul. Acum creat de tine.

Adică bucata ta de viaţă, transpusă în bucata ta de Internet, pe care o împărtăşeşti cum şi cui vrei.

Nokia viNe este o aplicaţie mobilă care urmăreşte călătoriile tale şi care le aplică pe o hartă interactivă, împreună cu toate fotografiile, clipurile video pe care le-ai făcut şi muzica pe care ai ascultat-o pe drum.

Cum funcţionează?

Nokia viNe lucrează cu GPS, cameră şi music player pe telefonul tău Nokia Nseries pentru a înregistra ce faci şi pe unde treci din momentul în care porneşti la drum. Le localizează prin geo-tagging şi le încarcă pe o hartă interactivă, sau pe un widget. Astfel, de fiecare dată când ai chef să îţi refaci traseul, să găseşti un loc anume sau să le arăţi prietenilor şi familiei pe unde ai fost, intri pe Nokia viNe în aplicaţia ta.

Cum îţi începi propria reţea viNe?

Primul pas este să îţi descarci aplicaţia.

Poţi să o descarci direct pe desktop şi să transferi prin cablu pe telefon sau poţi alege să descarci aplicaţia direct pe telefonul tău.

După ce ai terminat de instalat aplicaţia pe telefon, nu trebuie decât să porneşti la drum şi să apeşi butonul de record. Muzica pe care o asculţi şi imaginile pe care le înregistrezi vor fi localizate pe harta interactivă, chiar în locul în care le-ai făcut.

Pentru a împărtăşi experienţa, trebuie să încarci harta ta pe Nokia viNe. Acolo vei putea urmări şi tu ce fac alţii prin locurile prin care trec. Cum ar fi byron, de exemplu.

Începe să descarci