Povestea byron continuă!

Acesta este locul perfect... dacă vrei să vezi concertele byron de prin ţară. Sunt melodii cântate şi jucate, experienţe de pe scenă şi din culise.

Am dat startul experienţei pe ritmuri festive: cu surle şi trâmbiţe, artificii şi tort. Pe 1 decembrie am sărbătorit la Fabrica 2 ani de byron. Am întregit experienţa cu fiecare scenă pe care am urcat în traseul concertelor noastre prin ţară.

Pe 13 februarie Cătă a urcat pe scenă alături de noi, într-o reprezentaţie live, la Clubul Ţăranului Român. Dacă nu ai fost acolo, uită-te la poze, vezi filmările. A fost o super-experienţă.
Vezi cum a fost concertul

Hai sa vedem pe unde, ce şi mai ales cum am cântat:

Concerte Concerte Concerte Concerte

Nokia viNe

Creat de noi pe Nokia viNe


Suntem mândri de experienţele pe care le trăim împreună cu publicul şi alţi prieteni de-ai nostri, care ni se alătură pe parcurs pe scenă. În paginile acestea o sa încărcăm tot ce înseamnă experienţa inedită a fiecărui concert în parte. Dar întregul traseu, cu fotografii şi muzici, îl vom încărca pe Nokia viNe.

Ce este Nokia viNe?
Vezi traseul concertelor unpluggedMuzica noastră

Muzica noastră

Suntem 5: Dan, 6fingers, Costin, Ovidiu si Vlady. Şi cântăm la... vreo şase instrumente: clape, chitări acustice şi electrice, bass, tobe, flaut... plus voci.

Atât pentru cei care ne ştiu, dar mai ales pentru cei care nu ne ştiu muzica, am încărcat câteva dintre melodiile noastre. Când ai chef, alege cântecul, descarcă şi ascultă melodiile de pe DVD-ul Acoustic Drama în format mp3.

Începe să descarci